Workshopit

Aami tarjoaa workshopeja erilaisten tahojen tarpeisiin. Olit sitten kirjaston työntekijä, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja tai kustantamon viestinnästä, voimme auttaa sinua ja kollegoitasi navigoimaan sosiaalisessa mediassa sujuvammin ja viestimään tehokkaammin. Yhden workshopin kesto on yleensä kaksi tuntia ja hinta noin 150 euroa / ohjaaja / tunti.

Mitä haluaisit oppia?

Bookstagram: Visuaalista mediaa kirjoista

Työpajassa tutustutaan kirjoihin keskittyvään Instagramiin eli tuttavallisemmin bookstagramiin. Käsittelemme sosiaaliseen mediaan valokuvaamista ja kuvien sommittelua, sekä sisällön ja oman bookstagram-feedin suunnittelua. Käymme läpi toimivimmat hashtagit, kuvatekstin kirjoittamisen sekä kuvankäsittelyn mobiilissa. Työpajassa tuotetaan itse bookstagram-postaus. Maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä; parhaita tuloksia saadaan 6-8 hengen pienryhmässä.

Kirjallisuudesta kirjoittaminen verkossa

Työpajassa tutustutaan erilaisiin kirjallisuutta käsitteleviin verkkoteksteihin, sekä opetellaan tuottamaan sellaisia itse. Käsittelemme toimivan verkkotekstin rakennuspalikat, sekä annamme vinkkejä vetävän kirja-arvion laatimiseen. Työpajan maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä; parhaita tuloksia saadaan aikaan 6-8 hengen pienryhmässä.

Instagram Stories tutuksi

Instagram Stories on kuvapalvelu Instagramin jatkuvasti suosiotaan kasvattava ominaisuus, jossa käyttäjä voi julkaista kuvia ja videota, joka häviää vuorokaudessa. Storyn hyödyntäminen on oleellinen osa Instagramin tehokasta käyttämistä – joten mitä siellä kannattaisi tehdä? Työpajassa tutustumme Storyyn tarkemmin, jaamme parhaat vinkit sisältöjen luomiseen ja ominaisuuden strategiseen hyödyntämiseen. Työpajan maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä; parhaita tuloksia saadaan aikaan 6-8 hengen pienryhmässä.

Jotain muuta?

Onko sinulla tarve juuri tiettyyn alustaan keskittyvään koulutukseen tai haluaisitko koostaa wokshopeistamme laajemman kokonaisuuden? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva koulutuspaketti.

%d bloggers like this: