Aamilaiset

Ulla Lehtinen

Työskentelen freelance-toimittajana ja kirjoitan maisterintutkielmaani Jyväskylän yliopistoon kirjallisuuden oppiaineeseen. Yliopistossa olen opiskellut myös journalistiikkaa, viestintää, kirjoittamista ja kasvatustieteitä. Toimin Keski-Suomen Sanataideyhdistys Rapina ry:ssä puheenjohtajana ja sanataideohjaajana.

Olen työskennellyt Otavamedian Kodin lehdissä, Forssan Lehdessä ja yläkoulussa äidinkielen opettajan sijaisena. Vahvuusalueitani ovat mm. valokuvaaminen, sosiaalinen media, podcastaaminen, sisällöntuotanto sekä luova ideointi.

Tekemisiäni voi seurata muun muassa Instagram-tililläni @tarinannuppuja, Oma huone -podcastissa ja Oma huone -sivustolla. Ylläpidän myös @kirjagramsuomi-tiliä.

Anniina Nirhamo

Teen tällä hetkellä työkseni markkinointiviestintää, aiemmin olen työskennellyt toimittajana muun muassa Ylellä ja Annassa. Olen valmistunut kahdesti filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineinani kirjallisuus ja journalistiikka. Vahvuuksiani ovat kirjoittaminen, valokuvaaminen, sosiaalinen media, luova suunnittelu ja projektinhallinta.

Vaikutan tällä hetkellä Instagram-tilillä @anniinasbooks. Minut tunnetaan myös Oma huone -podcastista ja olen perustanut suomalaisia kirjatilejä kokoavan @kirjagramsuomi-tilin.

Minna Koivula

Työskentelen tällä hetkellä väitöskirjatutkijana journalistiikan oppiaineessa Jyväskylän yliopistossa. Aiemmin olen opiskellut journalistiikkaa ja sivuaineena tietysti kirjallisuutta. Olen työskennellyt toimittajana muun muassa Keskisuomalaisessa ja Kouvolan Sanomissa. Vahvuuksiini kuuluvat kirjoittaminen, sosiaalinen media, graafinen sunnittelu/taittaminen ja projektinhallinta.

Löydät tekstejäni Bibbidi Bobbidi Book -blogista ja ajatuksiani Twitteristä, @Miimh. Tuotan myös sisältöä @bibobookblog ja @minnasbookshelf -Instagram-tileille.

Laura Kuivalahti

Työskentelen Maaseudun Tulevaisuudessa toimittajana ja toimitussihteerinä. Olen myös kaksinkertainen maisteri Jyväskylän yliopistosta (journalistiikka + kulttuuriympäristön tutkimus). Molemmat graduni käsittelevät kirjallisuuspuhetta. Aiemmin olen työskennellyt esimerkiksi Keskisuomalaisessa, Ylessä ja Hämeen Sanomissa. Erikoisosaamisalueitani ovat taidekritiikki, pitkät tekstit, videot ja sosiaalinen media.

Tekstejäni löydät Bibbidi Bobbidi Book -blogista ja satunnaisia ajatuksia Twitteristä @laurakuivalahti. Tutustu töihini myös @bibobookblog Instagram-tilillä sekä Bibbidi Bobbidi Book -kirjatubekanavalla.