Ihmiset

Olen Ulla Lehtinen, 24-vuotias toimittaja ja kirjaintoilija Jyväskylästä.

Työskentelen Kotiliedessä digitoimittajana ja viimeistelen kandidaatintutkintoani Jyväskylän yliopistoon. Yliopistossa olen opiskellut pääaineinani journalistiikkaa ja kirjallisuutta, sivuaineinani kirjoittamista ja kasvatustieteitä. Toimin Keski-Suomen Sanataideyhdistys Rapina ry:ssä tiedottajana ja sanataideohjaajana.

Vahvuusalueitani ovat mm. valokuvaaminen, sosiaalinen media, podcastaaminen, sisällöntuotanto sekä luova ideointi.

Tekemisiäni voi seurata muun muassa Instagram-tilillä @tarinannuppuja, Oma huone -podcastissa, Oma huone -sivustolla sekä Twitterissä @LehtinenUlla.

Olen Anniina Nirhamo, 27-vuotias kirjoihin intohimoisesti suhtautuva toimittaja.

Asun Vantaalla ja työskentelen lukiolaisille suunnattujen sisältöjen parissa. Olen valmistunut kahdesti filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineinani kirjallisuus ja journalistiikka.

Vahvuuksiani ovat mm. kirjoittaminen, valokuvaaminen, sosiaalinen media ja podcastaaminen.

Vaikutan muun muassa Instagram-tilillä @anniinasbooks, YouTube-kanavalla Anniina’s books, Oma huone -podcastissa sekä Oma huone -sivustolla.

Olen Minna Markkanen, 24-vuotias toimittaja ja kirjaintoilija Jyväskylästä.

Viimeistelen maisterintutkintoani journalistiikasta Jyväskylän yliopistoon ja tulevaisuuden suunnitelmissa häämöttää jatko-opintojen tekeminen. Sivuaineenani olen luonnollisesti opiskellut kirjallisuutta. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Keskisuomalaisessa ja Kouvolan Sanomissa.

Vahvuuksiini kuuluvat kirjoittaminen, valokuvaaminen, sosiaalinen media ja projektinhallinta.

Löydät tekstejäni Bibbidi Bobbidi Book -blogista sekä lyhyempiä äläyksiä Twitteristä, @Miimh. Tuotan myös sisältöä @bibobookblog ja @minnasbookshelf -Instagram-tileille.

Olen Laura Kuivalahti, 28-vuotias toimittaja ja kirjaihminen Helsingistä.

Työskentelen Maaseudun Tulevaisuudessa toimittajana ja toimitussihteerinä. Viimeistelen myös kaksinkertaista FM-tutkintoani (journalistiikka + kulttuuriympäristön tutkimus). Molemmat graduni käsittelevät kirjallisuuspuhetta. Aiemmin olen työskennellyt esimerkiksi Keskisuomalaisessa, Ylellä ja Hämeen Sanomissa.

Erikoisosaamisalueitani ovat taidekritiikki, pitkät tekstit, videot ja sosiaalinen media.

Tekstejäni löydät Bibbidi Bobbidi Book -blogista ja satunnaisia ajatuksia Twitteristä @laurakuivalahti. Tutustu töihini myös @bibobookblog Instagram-tilillä.

%d bloggers like this: