Me

Aami on kirjallisuussisältöjä tuottava kollektiivi. Se tuo yhteisen brändin alle Bibbidi Bobbidi Book -kirjablogin ja Oma huone -podcastin, sekä molempiin medioihin liittyvät sosiaalisen median kanavat. Sisällöntuotannon lisäksi koulutamme muita tekemään kirjallisuussisältöjä verkkoon selkeämmin ja tavoitteellisemmin.

Miksi Aami?

Meillä on nelinkertainen kirjoittamisen, valokuvaamisen, videoiden tekemisen, podcastien sekä sosiaalisen median osaaminen – sekä tietysti rakkaus tarinoihin.

Haluamme tehdä laadukkaita ja kiinnostavia kirjasisältöjä ja kouluttaa siinä muita siksi, että pääsemme jakamaan osaamistamme kaikille kirjallisuuden puolesta puhujille.

Rakkaudesta tarinoihin

Olemme kaikki sekä himolukijoita että toimittajia, minkä vuoksi meillä on paljon yhteistä niin mielenkiinnonkohteiden kuin ammatillisen osaamisenkin suhteen.

Syksyllä 2018 koimme, että meidän pitäisi yhdistää voimamme ja perustaa kollektiivi. Lue koko Aamin syntytarina täältä sekä henkilökohtaiset esittelymme täältä.

Psst! Tiesitkö, että…

…Aami on vanha tilavuusmitta? Se ei siis sanana tarkoita mitään. Synonyymisanakirjasta se kuitenkin löytyi sanan kirja kohdalta.