Mikä booktok? Aami kouluttaa nyt myös TikTokin saloihin!

Viime keväänä, kun korona laittoi aikataulut ja harrastukset uusiksi, Aami-kollektiivin Ulla Lehtinen otti haltuun TikTokin ja alkoi tehdä sinne kirja-aiheisia videoita. Nyt Aamin verkkosivuille on lisätty valmiit koulutuspaketit myös booktokista!

Ulla löytyy TikTokista samalla nimimerkillä kuin Instagramistakin (@tarinannuppuja). Tiliä seuraa yli 4000 ihmistä ja videoista on tykätty yli 130 000 kertaa. Me uskomme, että TikTokiin tarvitaan lisää kirjasisältöä. Tehtäisiinkö niitä yhdessä?

Ulla kouluttaa mieluusti esimerkiksi kirjastojen ja kustantamojen ammattilaisia TikTokin maailmaan. Tarjolla on esimerkiksi seuraavat koulutuspaketit, jotka voidaan räätälöidä tilaajan tarpeisiin sopiviksi.⁠

🌻 TikTok tutuksi -luento (1, 5 h)

Mikä on TikTok? Miten se toimii? Millaisia kirjasisältöjä TikTokista löytyy? Miksi kirjaston tai kustantamon kannattaa mennä TikTokiin? Luennolla esitellään TikTokin toimintaa ja pohditaan, mitä videoita tehdessä pitää tietää, jotta ne tavoittavat mahdollisimman suuren yleisön.⁠

🌻 TikTok-videoiden käsikirjoittaminen -työpaja (2, 5 h)

Mistä löytää ideoita TikTok-videoihin? Miten video käsikirjoitetaan? Miten kohderyhmä pitää ottaa huomioon videoita tehdessä? Työpajassa kehitellään videoideoita ja kuvataan omat TikTok-videot. Läpi käydään myös videoiden editointi- ja julkaisuprosessi.⁠

Laita viestiä ja pyydä tarjous koulutuksesta! Myös etäluennot ovat mahdollisia. Meidät tavoitat osoitteesta aamikollektiivi@gmail.com.