Kirjasomesta ja lukemisen sosiaalisista ulottuuvuksista YA2020-kirjallisuusseminaarissa

Syyskuussa Aamin Laura Kuivalahti kävi Turussa puhumassa kirjasomesta ja lukemisen sosiaalisista ulottuvuuksista yleisen kirjallisuustieteen opiskelijoiden yhdistys Prometheus ry:n ja Turun kaupunginkirjaston järjestämässä YA2020-seminaarissa.

Seminaarissa käsiteltiin young adult -kirjallisuutta erilaisen puheenvuorojen ja näkökulmien kautta. Laura esitteli kirjasomea ja sen eri alustoja. Luentoa seurasivat aktiivisesti striimin välityksellä muun muassa Turun klassillisen lukion kirjallisuuskurssilaiset, jotka innostuivat perustamaan oman kirjagram-tilin!

Me aamilaiset olemme aina valmiita puhumaan kirjoista, lukemisesta ja kirjasomesta! Jos haluat tilata meiltä puheenvuoron, laita viestiä aamikollektiivi@gmail.com! Valmiiksi suunnitellut luennot ja muut koulutukset löydät täältä.

Kuvat: Sandra Marjamäki

Lue seminaarista myös:

Yleisen kirjallisuustieteen oppiaineen blogi