Neljä päivää pyhitettynä lukemiselle! – #aamilukumaraton on täällä taas

Monille meistä huominen helatorstai tarjoaa pienen hengähdystauon arkisen aherruksen keskelle. Yhden vapaapäivän jälkeen perjantai kuluu kuin hujauksessa ja sitten olemme taas viikonlopussa. Käytännössä katsoen tällaista toimistotyöläistä odottaa siis ikään kuin pitkä viikonloppu. Ja kuten me tiedämme, lukumaraton on mitä mainion tapa viettää tällaisia laiskanpulskeita vapaapäiviä. On siis jälleen #aamilukumaraton-aika!

Tällä kertaa maratoonaillaan neljän päivän ajan aina torstaista sunnuntaihin asti. Aamin Instagramin ottaa haltuunsa Laura. Minna päivittää omia lukukuulumisiaan Bibbidi Bobbidi Bookin, Anniina Anniina’s booksin ja Ulla Tarinannuppuja-tilin kautta.

Tämän lukumaratonin ei ole tarkoitus olla raskas tai hampaat irvessä väännetty. Ajatuksena on rohkaista meitä jokaista rauhoittumaan lukemisen äärelle ja keskittymään kirjoihin ainaisen eestaas hosumisen sijaan.

Aamin IG:stä löydät lukumaratonia varten luotuja tarinapohjia, joille voit kirjata ylös lukusuunnitelmasi, etenemisesi maratonin aikana sekä lopputuloksen. Muistathan tägätä julkaisuusi Aamin ja käyttää tunnistetta #aamilukumaraton, jotta pääsemme seuraamaan teidänkin maratoonailujanne!

Kuten edellisessäkin järjestämässämme lukumaratonissa, myös tällä kertaa edessä on lukusprinttejä. Jos siis haluat erityisen tehokkaan lukuhetken, avaa Aamin Instagram lauantaina ja sunnuntaina kello 18. Olemme silloin puolen tunnin ajan livetilassa antamassa henkistä tukea teidänkin lukusprinttiinne. Kun puhelimen näytöllä pyörii livekuvaa kahdesta lukevasta aamilaisesta, ei kirja vaihdu huomaamatta somekanavien selailuun.

Ihania lukuhetkiä kaikille!