Kirjagram Suomi kokoaa yhteen suomalaisen bookstagram-yhteisön

Keskellä marraskuista pimeyttä Anniina ja Ulla saivat idean: miksei meillä ole suomalaista bookstagram features -tiliä? Niinpä sellainen perustettiin saman tien ja syntyi @kirjagramsuomi.

Kirjagram Suomi on ensimmäinen suomalainen bookstagram features -tili, jonne kerätään yhteen suomalaisten bookstagrammaajien kivoimmat postaukset. Käyttämällä tägiä #kirjagramsuomi voi saada oman postauksensa tilille, jolla on tällä hetkellä vajaa 1000 seuraajaa.

Haluamme lisätä suomalaisen bookstagramin yhteisöllisyyttä ja kerätä tälle tilille yhteen myös kaikki bookstagramin ja laajemminkin kirjasomen ajankohtaiset: lukuhaasteet, lukumaratonit, tapahtumat ja muut tärkeät asiat! Tägin lisäksi yllä luetelluista voi vinkata tilille yksityisviestillä.

Tililtä saa hyvän katsauksen suomalaiseen bookstagram-yhteisöön ja ajankohtaisiin kirjamaisiin asioihin. Tervetuloa seuraamaan!