Inspispäivä kokosi bookstagrammaajat jälleen yhteen

Bookstagrammaajien inspiraatiopäivää vietettiin jo toisen kerran! Tänä vuonna kokoonnuimme Entressen kirjastoon Espooseen kuuntelemaan paneelikeskustelua bookstagramin nykytilasta ja tulevaisuudesta, sekä harjoittelemaan kirjateemaisten muotokuvien ottamista.

Päivän aloittaneessa paneelissa keskustelivat S&S Kustantamon markkinointipäällikkö Johanna Forss (@kustantamossa) ja bookstagrammaaja Laura Kadenius (@mitaluimmekerran). Keskustelua veti Bibbidi Bobbidi Bookin Laura Kuivalahti. Yleisökin oli ihanasti mukana keskustelemassa ja kysymässä panelistien mielipiteitä. Erityisesti paneelissa nousivat esiin bookstagramin kaupallistaminen, sekä se, kuinka paljon bookstagrammaajan on mielekästä puhua kirjojen lisäksi itsestään ja milloin sisältö muuttuu kirjapainotteisesta puhtaaksi lifestylesisällöksi.

Paneelikeskustelun jälkeen siirryimme teetauolle. Teet meille sponsoroi jyväskyläläinen teehuone ja -kauppa Teeleidi, ja tarjolla oli mustaa Teeleidin taikaa sekä vihreää Rakastunutta raparperia. Molemmat kävivät osallistujajoukolle kaupaksi. Teen kanssa pistelimme vielä pientä makeaa eli macaronseja, suklaata sekä viinirypäleitä.

Tauon jälkeen hyppäsimme valokuvausworkshopin pariin. Oma huone -podcastin toinen ääni ja bookstagrammaaja Ulla Lehtinen (@tarinannuppuja) laittoi alustuksensa aluksi osallistujat keskustelemaan henkilökuvauksesta bookstagramissa. Kattavan ja inspiroivan alustuksen jälkeen käytiin tietenkin vielä harjoittelemassa henkilökuvausta. Löydät somemateriaalia ja otettuja kuvia Instagramista hashtagilla #inspispäiväespoo.

Inspispäivän järjesti Aami yhdessä Entressen kirjaston / Tiia Tiaisen (@enemmankirjoja) kanssa. Teetarjoilun teet sponsoroi Teeleidi.

Lue myös:
Tiia Tiaisen juttu inspiraatiopäivästä Suomen kirjastoseuran blogissa